Despre noi


"Tmax .. - placerea mesteritului folosind produse de calitate" - Alexaner STAHL


Avem onoarea de a va prezenta gama de produse profesionale TMAX – scule de mana, unelte electrice, accesorii si abrazive, sisteme de fixare si organe de asamblare, produse electrice si electronice, de telecomunicatii moderne, echipamente pentru camping si timp liber. 

 

Linia de produse profesionale TMAX optimizata pentru exigentele pietei Europene actuale moderne, inglobeaza toate caracteristicile fara de care este de neconceput o relatie de parteneriat modern, eficient si reciproc avantajos: CALITATE , SIGURANTA, ACCESIBILITATE, ASISTENTA, SERVICE SI GARANTIE.
Echipa TMAX - bazandu-se pe o experienta indelungata in distributie si avand la dispozitie un program informatic performant, va recomanda o gama optima de scule si unelte TMAX, potrivita zonei si tipului de magazin pe care il detineti.
Pentru a putea beneficia de o prezentare comerciala impecabila si atractiva echipa TMAX va pune la dispozitie o gama variata de standuri de expunere personalizate, cu optiuni de echipare diverse si flexibile, adaptate in modul cel mai adecvat profilului de activitate, actiuni comune de promovare, materiale grafice si promotionale variate.
Permanent preocupati de stabilirea unor relatii de parteneriat solid si durabil cu clientii nostrii, echipa TMAX va propune un sistem complet de produse-servicii-asistenta, prin care veti beneficia de urmatoarele avantaje:

 • Calitate Germana garantata - certificata TUV/GS
 • Conceptie inovativa, materiale moderne si tehnologie de ultima generatie
 • Preturi de producator
 • Prezentare unitara si atractiva
 • Asistenta de specialitate in alegerea gamei optime produse TMAX
 • Asistenta la raft flexibila, pentru intretinerea si recomplectarea constanta a standurilor
 • Realizarea unor promotii comune, atractive
 • Suport logistic pentru definitivarea comenzilor
 • Livrare rapida prin intermediul parcului auto propriu sau folosind servicii de curierat rapid
 • Implementarea preferentiala a noutatilor aparute in gama de produse TMAX
 • Training de specialitate pentru personalul de Vanzari, asigurat in permanenta de catre specialistii nostri in marketing si vanzari.

 

TMAX  reprezinta garantia ca produsele sunt fabricate utilizand tehnologii de ultima generatie in conformitate cu standardele si normele internationale din domeniu, folosind materiale moderne, de cea mai buna calitate.

Bazandu-se pe aceste caracteristici, produsele TMAX beneficiaza de garantie totala impotriva defectelor de fabricatie sau viciilor de material.

TMAX – o reteta a succesului care nu poate exista decat impreuna cu Dumneavoastra, partenerii nostri. Sugestiile Dvs. sunt binevenite, si ne vor ajuta sa imbunatatim produsele si serviciile oferite in beneficial nostru comun.

                                                                                                                                                                                               Echipa TMAX